Met overweldigende belangstelling van klanten, genodigden en vrijwilligers heeft wethouder Laura Hoogstraten op 2 april 2024 de officiële onthulling verricht van de nieuwe Gouden Koets. De ruim 60 aanwezigen keken vol spanning uit naar het vervoersmiddel dat de komende jaren weer zichtbaar aanwezig zal zijn in de straten van Hoge Dennen en Kerckebosch.

Dankzij de Gouden Koets en de vrijwilligers van de stichting Vrienden van het Binnenbos worden de oudere buurtbewoners, die vaak slecht ter been zijn, niet beperkt in hun mobiliteit. Zo kunnen ze naar het Binnenbos worden gebracht, maar ook naar de huisarts, het winkelcentrum, de begraafplaats of de Slotlaan. 

Op dinsdag en donderdag rijdt de Gouden Koets. Wat de stichting betreft kan er nog een dagje bij als meer wijkbewoners van de diensten van de Gouden Koets gebruik willen maken. De opkomst bij de onthulling was weer het bewijs dat de Gouden Koets inmiddels een begrip is geworden in Zeist Oost.

Mocht jij ook kennis willen maken met de Gouden Koets of wil jij je aanmelden als vrijwilliger bel dan de centralist op 06-14320872. Meer informatie over de Gouden Koets is te vinden op de website van de stichting Vrienden van het Binnenbos.