2025 wordt een feestelijk jaar: onze wijk Hoge Dennen bestaat 100 jaar en dat gaan we vieren! Verschillende wijkbewoners hebben de handen al uit de mouwen gestoken om het jubileumjaar voor te bereiden. Zo is een schrijversteam aan de slag gegaan om een boek te maken over 100 jaar Hoge Dennen. Een boek voor en door de bewoners van de wijk. Verhalen met allerlei interessante feiten en leuke wetenswaardigheden, mooie interviews met wijkbewoners, foto’s en andere illustraties.

Daarnaast is een feestcommissie bezig met het maken van een uitdagend programma van activiteiten, die gedurende het jubileumjaar zullen plaats vinden. Het is de bedoeling zoveel mogelijk bewoners te betrekken bij het voorbereiden en uitvoeren van dit programma. Het moet immers een feest worden voor alle bewoners van Hoge Dennen! Vooral de jeugd krijgt aandacht door het organiseren van sportieve én creatieve activiteiten, zoveel mogelijk met een wedstrijdelement.

Als je mee wilt helpen met het organiseren van de feestelijke activiteiten, meld je dan aan via info@hogedennen.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.